10.–11.5. e-Commerce 2017 Tukholmassa

Yksi Pohjoismaiden suurimmista digitaalisen kaupankäynnin tapahtumista ECOMMERCE STHLM järjestetään vuosittain Tukholmassa. Esillä ovat uusimmat innovaatiot, trendit ja huippuasiantuntijat. Rekisteröidy nyt, nappaa ilmaislippu ja piipahda osastollamme.

ecommerce_sthlm.png


ECOMMERCE STHLM -tapahtuma järjestetään 10.–11.5.2017 Tukholmassa. Tänä vuonna tarjolla on laaja kirjo alan huippuasiantuntijoita, kuten Anna Ström (Microsoft), Peter Sunde (The Pirate Bay) ja Mårten Barkman (Facebook).

Tapahtumassa kuulet alan uusimmat trendit ja innovaatiot. Tänä vuonna tapahtuman keskipisteenä ovat:

Markkinoinnin innovaatiot

Meidän yhteisömme ja käyttäytymisemme on koko ajan digitaalisempaa ja kuluttajat käyttävät digitaalista mediaa lähes kaikessa arjessa. Siksi isojen brändien on otettava se huomioon jokapäiväisessä liiketoiminnassa, niin webin, mobiilin, sähköpostien kuin mobiilisovellusten kautta. 

E-logistiikka

Smart-pakkausteknologia on digikaupan ytimessä. Haasteena on, että kuluttajat päättävät itse mitä, missä ja milloin ostavat ja haluavat tuotteensa toimitettuna nopeasti ja edullisesti. Myös toimitukset maarajojen yli ovat tärkeämpiä kuin koskaan. 

Core-teknologiat

Alustaratkaisujen ja sovellusten kehittäminen sekä optimointi toimivat digitaalisen ja kannattavan kaupankäynnin sydämenä. Ratkaisujen tulee huomioida henkilötietojen turvaaminen ja yksityisyyden suoja. Asiakkaat vaativat, että kaikki sujuu kuin rasvattu, mutta ennen kaikkea käyttäjäystävällisesti.  

Kuluttajakokemus

Kommunikointi brändin ja kuluttajan välillä on tärkeä osa kaupankäyntiä niin verkossa kuin kivijalassa. Monet kuluttajat ostavat tänä päivänä vain sellaisilta brändeiltä, joilta kokevat saavansa huomiota, turvaa ja palvelua 24/7. 

Haluatko osallistua? Tavataanko?

Jos haluat mukaan innovatiiviseen tunnelmaan, meillä on sinulle hyviä uutisia. Rekisteröitymällä nyt, saat ilmaisen sisäänpääsylipun tapahtumaan. Rekisteröidy tästä.

Tulethan myös tervehtimään meitä osastolla A:17 ja osallistumaan kilpailuun, jossa palkintona on iPad!

Meidän kanssa pääset keskustelemaan alan trendien lisäksi myös viimeisimmistä uutuuksista monikanavaisten ratkaisujemme osalta: LS Retail / NAV, Magento, IBM order management, Business Intelligence (BI) and Artificial Intelligence (AI), Digital Signage, Mobile POS. Tapaamisiin!