Tutustu Watsoniin 19.10. IBM Business Connectissa

IBM  Watson on Solteqin tiimin mukana IBM Business Connect -tapahtumassa. Kaupankäynnin suuri lupaus aikookin esitellä itse itsensä – tuttavuutta Watsonin kanssa pääsee tekemään esimerkiksi kukkien tai vaatteiden hankinnan merkeissä.


Koneiden ja ihmisten välinen vuorovaikutus voi mullistua IBM Watsonin myötä myös kaupankäynnissä. Niinpä tänä vuonna tapahtumaständillämme esillä ovat erityisesti Watsoniin liittyvät kognitiivisen kaupankäynnin mahdollisuudet ja kyvykkyydet, joita esittelemme käytännössä.

Kun Watson yhdistetään kaupankäyntiin, puhutaan pääasiassa kahden eri osa-alueen kehitysharppauksista. Näitä ovat:

  • verkkokaupan analytiikka ja kehittäminen
  • vuorovaikutus asiakkaiden kanssa.

Verkkokauppaan kytkeytyvä IBM Commerce Insights on käänteen tekevä reaaliaikainen analytiikkatyökalu, joka auttaa tekemään nopeita myynti- ja markkinointitoimenpiteitä. Watsonin oma analytiikka täydentää pakettia tuomalla kognitiivisen tiedon osaksi verkkokaupan jatkuvaa parantamista.

Watson_verkkok.png

Watsonin kyvykkyydet vievät vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa uudelle tasolle. Se kun pystyy esimerkiksi ymmärtämään ja analysoimaan tekstiä sekä puhetta, eli käymään dialogia asiakkaan palvelemiseksi yhä paremmin. Dialogin ansiosta voidaan rakentaa erilaisia älykkäitä neuvontapalveluja.

Kyvykkyyksien hyödyntäminen onnistuu sujuvasti Watsonin API -rajapintapalveluiden kautta, eli esimerkiksi puheentunnistus liitetään osaksi olemassa olevan verkkopalvelun hakutoimintoa. Rajapinnat ovat iso mahdollisuus myös uusien asiakas- ja liiketoimintalähtöisten mobiili-ja verkkosovellusten rakentamisessa. 

Testaa ständillämme

Kansainväliset tunnetut verkkopalvelut hyödyntävät jo Watsonia osana asiakaskokemuksen rakentamista. Konkreettisia esimerkkejä ovat muun muassa The North Facen verkkokauppa ja 1-800 Flowers -kukkakaupan lahjasuosittelija. Näitä pääset myös testaamaan tapahtumaständillämme.

Tule tutustumaan Watsoniin ja sen mahdollisuuksiin!

Northface.png

1800flowers.png